Tämän hetken suosikkituotteeni

Tämän hetken suosikkituotteeni on Pure Nature -sarjan Acai & Granaattiomena -puhdistusaine kasvoille - tämä tuote toimii! http://fi.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=21556

maanantai 13. toukokuuta 2013

Your Dreams - Our Inspiration

Jokaisella on unelmia. Niin minulla kuin teilläkin. Yksi unelmistani on ollut matkailu, jota pääsen nyt Oriflamen ansiosta toteuttamaan jo hieman halvemmalla - 750€ lahjakortin avuin. Eräs toinen unelmani on saada unelmatyö terveydenhoitajan työn rinnalle. Unelmatyöllä tarkoitan Oriflamen tarjoamaa kauneuden ja hyvinvoinnin maailmaa, johon olen koko ajan enemmän ja enemmän pyrkimässä. Unelmoin saada tästä kannattavan lisätienestin, jonka mahdollistamana voin toteuttaa muita unelmiani, joihin kuuluu muun muassa iso ja kaunis koti.

http://images.fineartamerica.com/images-medium-large/live-your-dream-kamil-swiatek.jpg

Unelmat täyttyvät pikkuhiljaa. Onkin hyvä, että on lyhyemmän aikavälin sekä pitemmän aikavälin unelmia, sillä unelman saavuttaminen on aina palkitsevaa ja kannustaa jaksamaan.

 

Mitkä ovat sinun unelmasi?

Minkälaisen tulevaisuuden itsellesi haluat?




Oletko jo bongannut Oriflamen tv-mainoksen AVA:lta?
Mainos pyörii televisiossa kahden viikon ajan.

"Your Dreams - Our Inspiration™ (sinun unelmasi - meidän inspiraatiomme) on Oriflamen uusi brändilupaus. Se tiivistää ja korostaa yrityksen ainutlaatuisuutta, jolloin ihmisten on helpompi ymmärtää, mitä tarkoitusta yritys edustaa. Uusi brändilupauksemme kantautuukin läpi koko yhtiön, nykyisiin sekä tuleviin Oriflamen edustajiin ja aina asiakkaisiin asti.

Unelmoitpa itsesi tai urasi kehittämisestä, ansaitsemisesta, matkustamisesta, terveellisemmistä elämäntavoista tai ulkoisesta kauneudesta, Oriflamen tavoitteena on rohkaista sinua unelmoimaan ja auttaa sinua unelmien tavoittamisessa. Unelmasi inspiroivat meitä kehittämään niin tuotteitamme kuin toimintatapojamme.  
Unelmat ovat tärkeitä ja arvokkaita. Uuden brändilupauksen myötä Oriflame lupaa olla paras ymmärtämään ja välittämään ihmisten unelmista. Kenties voimme auttaa myös sinua toteuttamaan unelmiasi ja ehkäpä sinun unelmasi on inspiraation lähde johonkin Oriflamen seuraavaan uutuustuotteeseen?"  Lainaus: http://www.originelli.fi/julkinen-artikkeli?id=33110816&tyyppi=Sis%C3%A4piiri

 Uskomme unelmiin - Uskomme kauneuteen - Uskomme sinuun




2 kommenttia:

  1. Voi kunpa itsekin jossain vaiheessa saisi matkoja ja lahjakortteja. :) Nyt kolme ensimmäistä jaksoa takana Oriflamella! Oon kyllä tosi innoissani. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne sieltä joskus vielä tulee! Pitää vaan tehdä paljon ja pitkäjänteisesti töitä sen eteen! Kannattaa kysyä omalta tiiminvetäjältä lisää neuvoja (en tiedä kuulutko omaan tiimiini kun anonyymina kirjoitit), sillä hän auttaa ja neuvoo mielellään sinua eteenpäin ^^ Kyllä se siitä vielä lähtee, innostus on erittäin tärkeätä! :)

      Poista