Tämän hetken suosikkituotteeni

Tämän hetken suosikkituotteeni on Pure Nature -sarjan Acai & Granaattiomena -puhdistusaine kasvoille - tämä tuote toimii! http://fi.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=21556

lauantai 11. toukokuuta 2013

Uuden jakson tuulet ja extra-aloitusohjelma

Olen tyytyväinen omasta panostuksestani jaksolla 6. Pidin asiakastapahtuman harjoittelupaikassani, jossa tuotteet menivätkin ihan kivasti kaupaksi ja lisäksi pidin kauneuskutsut naapurillani!

Tässä asiakastapahtuman tuotepöytä jo hieman sotkuisena...


Jakso 6 meni sanoisinko aika huonosti omalla ryhmälläni sillä myyntiä tuli reilu 2 200 kampanjapistettä. Näinollen tämän, jakson 7, myynnin tulee ylittää 3 100 kampanjapistettä, että ryhmämme säilyy myyntipäällikkö -tasolla!

Tuonhan luvun ei pitäisi olla mikään kova pala, sillä ryhmässäni on paljon edustajia. Hankala asia tässä onkin aktiivisuus, sillä todella moni ryhmäläisistäni on ollut jo useamman jakson tauolla. Tarvitseekin nyt miettiä miten saisin aktivoitua edustajiani? Yhteydenpito on ensimmäinen avainasia. Lisäksi nyt on ihana kannustin uusille edustajille, alla on lisää tietoa.



Oriflame tarjoaa uusille edustajille extra-aloitusohjelman jaksoilla 7-8/2013 (7.5.-17.6.2013).


Uusi edustaja voi saada siis nämä kaikki tuotteet aloitusohjelmista:




Tässä aloitusohjelmat vielä selostuksen kera:

Jakso 1: Kun uusi edustaja tekee ensimmäisen tilauksensa, saat runsaan aloitusmateriaalin. Saat mm. huulipuna- ja tuoksunäytteitä ja näytekotelon. Lisäksi sinulle postitetaan erikseen tarpeellisia painotuotteita, kuten ihonhoito-opas, tuotehinnasto, jaksotaulukko, kuitti-vihko jne. Saat myös tilauksesi koosta riippumatta KOLMEN TUOTTEEN TUOTE-SETIN kaupan päälle.
EXTRA: 55 kampanjapisteen tilauksesta saat lahjaksi tyylikkään Giordani Gold Eau de Parfum -tuoksun. Lisäksi saat kyseisen ensimmäisen tilauksen ilman postikuluja!

Jakso 2: Kun uusi edustaja tekee tilauksen myös toisella tilausjaksollaan, saa hän hygienia- tuotepaketin (5 tuotetta), hintaan 5€!
EXTRA: 55 kampanjapisteen tilauksen myös toisella tilausjaksollasi, saat lahjaksi upean meikkisetin, joka sisältää Giordani Gold Bronzing Pearls -puuterihelmet ja Age Defying Foundation -meikkivoiteen.

Jakso 3: Kun uusi edustaja on tehnyt aikaisimmilla ja tällä kuluvalla jaksolla tilausta 330kp:n edestä, saa hän ihonhoito-tuotepaketin (3 tuotetta) hintaan 6€!
EXTRA: Kun teet 55 kampanjapisteen tilauksen myös kolmannella tilausjaksollaan, ja kaikkien kolmen jakson tilausten yhteissumma on vähintään 330 kampanjapistettä, saat trendikkään ja elegantin Elegant Lady -repun.

Haluatko kenties puuterihelmet ilmaiseksi? Haluatko lisätienestiä vai kenties luoda ura kauneuden parissa?

Mikäli vastasit yhteenkään kysymyksistä myöntävästi, mene rekisteröitymään edustajaksi täällä.

 

Maailman ihanin harrastus odottaa sinua! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti