Tämän hetken suosikkituotteeni

Tämän hetken suosikkituotteeni on Pure Nature -sarjan Acai & Granaattiomena -puhdistusaine kasvoille - tämä tuote toimii! http://fi.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=21556

maanantai 23. huhtikuuta 2012

Mitä kaikkea jakso 6 tuokaan tullessaan?

Päiväni alkoi kiljunnalla, kun kävin jakson alkaessa tutustumassa Originellissa jakson 6 asioihin. Nimittäin tällä jaksolla alkoi rekrykampanja, josta en etukäteen tiennyt mitään. Ja mikäli rekrytoi jaksojen 6-8 aikana 10 uutta edustajaa, saa Nokia Lumia 800!! 8) Ja meikähän sen kyllä hommaa!

Nyt onkin sitten päivät kuluneet rekrytoinnin parissa, ja olenkin jo muutamat kuvastot päässyt lähettämään, ja edustajuus on kiinnostanut ihmisiä! Totesin vaan kun kampanja alkoi, että Lumian saaminen on aivan liian helppoa! Jouluna kun oli se 200€ lahjakorttikampanja, kun rekrytoi 10 uutta 2 jakson aikana. Lahjakortin sain 2 jaksossa, ja nyt on peräti vielä se kolmaskin jakso, huhhuh!

Tämä rekrytointikampanja herätti suurta mielenkiintoa myös omissa edustajissani, ja tällä hetkellä 4 edustajaani on tavoittelemassa myös itselleen Lumiaa, ja samalla tavoittelemassa tiiminvetäjäksi nousemista. Jos he saavat Lumian, saavat he aivan varmasti myös oman ryhmänsäkin kasaan, koska kampanjan ansiosta ryhmäläisiä on tuolloin kasassa 10.

Tuntuu, että kaikki on nyt niin ihanaa! Tiedän, että nämä mahtavat naiset todellakin antavat kaikkensa, että nousisivat tiiminvetäjiksi! Koko ajan myös omat tavoitteeni Oriflamessa lähentyvät ja tulevat entistä enemmän mahdollisiksi! Ehkäpä se aluejohtajuuskin tulisi jouluna, mutta ensin täytyy keskittyä Senior Myyntipäälliköksi nousemiseen.

Smp:ksi nousu vaatii jo aika paljon, sillä peräkkäisten nousujaksojen myynnin tulee olla 8 500kp + 6 600kp. Onneksi tähän lasketaan myös omien tulevien alaryhmienikin myynti, eikä oman ryhmäni tarvitse myydä tätä kaikkea.

Rekrytointi on nyt niin ihanaa, kun on vielä erikseen Extra-aloituskampanja uusille aloittaville edustajille jaksoilla 6-8.

Kun 1. jaksolla edustaja myy 110kp, saa hän lisäksi Milk & Honey Gold -sarjan suihkugeelin, shampoon sekä hoitoaineen!

Kun 2. myyntijaksollaan hän myy taas 110kp, saa hän Giordanin White Gold EdP:n!

Kun 3. jaksollaan edustaja myy vielä 110kp, saa hän Giordani Gold Collection -käsilaukun!

On paljon mukavempaa, kun uudet edustajat saavat entistä enemmän etuja liittyessään! Toki omasta mielestäni Oriflamella on muutenkin jo erittäin hyviä myyntikampanjoita, mutta mitä enemmän, sen parempi!

Tänään aluejohtajani aluejohtaja soitti minulle ja kyseli kuulumisia. Sain lisää tietoa varainkeruusta, sekä myynnistä esim. kauppojen aulassa. Hän myös rohkaisi minua tavoittelemaan ryhmäni kanssa 4 000kp:n myyntiä tällä jaksolla, jotta saisin PLANin mukaisen 100€ tavoitepalkkion. Tavoitepalkkion kun saa silloin, kun tason pääsyvaatimus täyttyy, sekä saa uuden edustajan, joka tekee ensimmäisellä jaksollaan 110kp:n myynnin. Ja olisihan tuolle sataselle kyllä käyttöäkin...

Nousutavoitteeni ja niiden toteuttaminen, sekä uusien alaryhmien syntyminen on tällä hetkellä erittäin tärkeätä, sillä ajattelin viettää kesäni tällä kertaa lomailemalla. En siis ole hakenut kesälle nyt ollenkaan töitä, sillä haluan panostaa kesällä Oriflameen. Se siis tarkoittaa myös sitä, että ryhmäni täytyy kasvaa, että suunnitelmani työttömästä kesästä on edes mahdollista! Nyt teenkin jatkuvasti tähän tavoitteeseen pääsemiseksi töitä Oriflamen parissa ahkerasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti