Tämän hetken suosikkituotteeni

Tämän hetken suosikkituotteeni on Pure Nature -sarjan Acai & Granaattiomena -puhdistusaine kasvoille - tämä tuote toimii! http://fi.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=21556

keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Tästä se sitten lähtee!

Ajattelin, että ehkä paras idea tuoda muille tietoa Oriflamesta ja Oriflamen myyntikonsultin elämästä on luoda aihetta koskeva blogi! Tähän blogiin kirjoittelenkin jatkossa, aina kun kerkeän, ihan vaan sitä, mitä elämäni on Oriflamen kanssa! :) Tarkoituksena on siis antaa infoa konsulttiutta harkitseville ja jo liittyneille, sekä tarjota jotain pientä luettavaa kaikille!

 Miten siis aloittaisin? No ehkä perustieto olisi kaikkein parasta näin alkuun!

Faktoja

- Jokainen 16 -vuotta täyttänyt voi ryhtyä Oriflamen myyntikonsultiksi.
- Konsulttius on täysin vapaaehtoista, eikä sido mihinkään (tilauksen saa tehdä juuri silloin kun haluaa, jaksaa ja on aikaa)! Konsulttiuden voi siis myös lopettaa koska haluaa.
- Konsulttina oleminen ei maksa mitään.
- Konsultti saa kosmetiikkatuotteet sekä Wellnessit -25%:lla ja oheistuotteet -12,5%:lla, tämä siis on tuoton suuruus, mikäli konsultti myy tuotteita muille.
- Myynnistä saatava tulo on verotonta, koska se katsotaan harrastustoiminnaksi.
- Oriflamen tuotteilla on täysi 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteita saa kokeilla, mutta ei käyttää. Jos esimerkiksi tilaat meikkivoiteen, joka osoittautuukin liian tummaksi, voit vaihtaa sen toiseen sävyyn, tai palauttaa kokonaan, jolloin saat rahasi takaisin.
- Oriflamen tuotteita EI OLE TESTATTU ELÄIMILLÄ!
- Jaksot vaihtuvat Oriflamella pääsääntöisesti kolmen viikon välein. Jokaiselle jaksolle tulee oma esite, jonka tarjoushinnat ovat voimassa vain kyseisen jakson viimeisen päivän klo 24 saakka.

Konsultin tehtävät

- Myyntikonsultti toimii Oriflamen ja asiakkaiden välisen yhteyden ylläpitäjänä, ja on asiakkailleen lähin kontakti Oriflameen.
- Konsultti voi pelkästään ostaa tuotteita itselleen halvemmalla, tai myydä tuotteita muille, esimerkiksi ystäville, sukulaisille, työkavereille...
- Kauneuskutsuja ei tarvitse pitää, mutta niistä saa hyvän myynnin, jos sellaiset järjestää.
- Kerätä tilaus jakson viimeiseen päivään mennessä ja tehdä tilaus Oriflamen nettisivuilla. Toimittaa tilatut tuotteet asiakkaille, ja laskuttaa tuotteet, sekä maksaa sitten lasku tilauksesta Oriflamelle.
- Kuluiksi konsulttiudesta tulee vain tilausten postimaksut (8,50€ <100 kp:n tilauksesta ja 6€ >100 kp:n tilauksista), sekä uudet kuvastot riippuen montako niitä haluat tilata (10kpl /3€).

Kp

Eli kampanjapiste. Koostuu siitä 75%:sta ( tai 87,5%:sta) minkä maksat tuotteista Oriflamelle. Esimerkiksi jos kosmetiikkatuote maksaa 10€, saat sen myymisestä 2,5€ voittoa, ja maksat siitä Oriflamelle 7,5€ (eli 7,5 kp). Kampanjapisteitä keräämällä saat Oriflamelta tavoitepalkintoja, eli tuotteita ilmaiseksi. Kampanjapisteitä kertyy koko jakson ajan kaikista jaksolla tehdyistä tilauksista.

Uusi konsultti

Mikäli aloittaa konsulttina, antaa Oriflame mahdollisuuden osallistua Uuden myyntikonsultin aloitusohjelmaan, joka löytyy sisältöineen täältä : Uuden myyntikonsultin aloitusohjelma


Uusi konsultti saa siis hyvät edut ja paljon muuta!




Tässä nyt sitten olikin vähän perusinfoa konsulttiudesta! Vois sitä sitten alkaa kirjoittelemaan oikeasti tästä konsultin arkipäivästäkin, että ois ehkä jotain viä mielenkiintoisempaa luettavaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti