Tämän hetken suosikkituotteeni

Tämän hetken suosikkituotteeni on Pure Nature -sarjan Acai & Granaattiomena -puhdistusaine kasvoille - tämä tuote toimii! http://fi.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=21556

keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Pienet kutsut takana!

Aamu alkoi kasvimaan perkuulla ja sitten puoliltapäivin mentiin jo meren rannalle! Joku oli pölliny meiän Oriflamen aurinkorasvat, joten niitä ei valitettavasti päästy testailemaan, mutta mulla oli Oriflamen viime jakson asiakasetuna ostetut aurinkolasit päässä koko päivän! Ne on ollu aikasemmin jo kesällä 50 kilsan pyöräreissulla käytös, ja sain todeta edelleen, että hyvät on! :) Pysyy päässä ja suojaa kunnolla, ei jää ylä, tai alareunaan aukkoa, josta aurinko pääsis silmiin porottamaan (sopii siis esim. lentopallon peluuseen oikeen hyvin)! Tuntu siltä että ei rusketus ollenkaan tarttunu, vaikka aurinko paisto koko ajan, eikä punotustakaan näkyny. Noh tässä sitten illan aikana onki alkanu punotus vähä nouseen... Ku ois vaan ne aurinkorasvat jostaki löytyny!

Tässä illalla sitten muutama äiteen tuttu tuli kuuntelemaan mun Oriflame -selostuksiani, ja ihan hyvin myyntiäkin tuli! Vieraat teki sitten lopuksi Milk & Honey -käsihoidot, ja tais tykätä kovasti, varsinkin siitä Milk & Honeyn vartalonkuorinta-aineesta (jota voi siis käyttää myös käsien kuorintaan)! Elikkäs eka kuorinta Milk & Honeyn vartalonkuorinnalla (kostutettuihin käsiin hierotaan about minuutin ajan), sitten pestään kädet saman sarjan nestesaippualla, ja lopuks käsiin sarjan käsirasvaa, ja tulee upean pehmeet kädet! :) Suosittelenkin kokeilemaan!

Yksi uusi myyntikonsultti liitty tänään mukaan, ihanaa! :) Nyt onkin sitten 8 konsulttia kesäjaksojen aikana saatu kasaan, eli enää puuttuu 4 konsulttia, niin sais sen meikkiaseman... :) Tässä tämä tältä päivältä, huomenna vissiin tarttis käydä kaupungilla kaveria tapaas, on vaan luvattu sadetta koko päiväksi... No onneks voi aina shoppailla, niin ei kastu! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti