Tämän hetken suosikkituotteeni

Tämän hetken suosikkituotteeni on Pure Nature -sarjan Acai & Granaattiomena -puhdistusaine kasvoille - tämä tuote toimii! http://fi.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=21556

maanantai 15. huhtikuuta 2013

Tulikos se Portugalin matka?

Vastaus on: Itselleni tuli, mutta en saanut matkaa poikaystävälleni, joten ajattelin ottaa matkan itselleni lahjakorttina. Aivan hyvän arvoisen lahjakortin sain, ja otin sen Finnmatkoille. Ehkäpä sitten tuossa syksyllä päästään tekemään yhdessä jokin kiva reissu!

 Seuraava matkakohde paljastettiin, ja se on Menorca! En ollut aikaisemmin edes kuullut paikasta, mutta kuvat näyttivät ainakin hyviltä...

http://nexttriptourism.com/menorca-island-tourism-in-spain-1/
Menorca on nyt hiljalleen tullut suuremmankin ihmismassan tietoon, ja huomasinpa kun tässä googlettelin kuvia, että Finnmatkat on aloittanut matkat tuolle saarelle (http://www.finnmatkat.fi/lomakohde/espanja/menorca/?gclid=CMee2d7zzLYCFU16cAodRwgAEQ)

 Hiekkarantoja saarella on lukuisia, kuulemma enemmän kuin Mallorcalla ja Ibizalla, rantaloma on toivottavasti siis tiedossa...

http://www.rantapallo.fi/espanja/menorca/
Josko tänne sitten pääsisi poikaystävänkin kanssa Oriflamen kustantamana! Ehkäpä... Ainakin yritystä tulee olemaan.. En ole vielä laskenut omia tavoitemääriäni kampanjan ajalle, mutta uskon sen kuitenkin olevan saavutettavissa. Kampanja-aika on jaksot 5/13 - 2/14.

Muista, että MYÖS SINULLA on mahdollisuus päästä vaikka Menorcalle tai ainakin seuraavalle matkalle alkamalla tiiminvetäjäksi! Ota minuun yhteyttä niin kerron asiasta mielelläni lisää!

Viikonloppuna oli siis manageri meeting Jyväskyläss, jossa kerrottiin muun muassa tämä seuraava matkakohde. Meetinki oli mukava, ja taas sai paljon uutta tietoa nykyisistä tuotteista, sekä uutuustuotteista aina jaksolle 11 asti, ja voin kertoa että odotettuja uutuuksia on tulossa! Saimme myös erittäin tärkeää tietoa aurinkorasvoista, niiden vaikutusmekanismeista sekä auringolta suojautumisesta. Oli antoisa päivä, kuten meetingit aina ovat.

Tänään loppuu jakso 5, joten nyt täytyy palata työn ääreen, ja taidanpa myös laskea tuon Menorcan tavoitepisteet :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti